Praten door te Bouwen,
Onderzoeken door te Doen

In mijn ogen is co-creatie een geweldige manier om verder te komen, en niet alleen met praktische oplossingen. Door de oplossingen die men creëert samen te bespreken komen nieuwe inzichten aan het licht. Pijnpunten komen bloot te liggen, maar in de constructieve setting blijft de sfeer positief. Een co-creatiesessie is léuk, er ontstaat iets, het enthousiasme is aanstekelijk. Ik gebruik co-creatie dan ook niet alleen bij sessies waarin het gaat om 'samen ontwerpen', maar zet deze technieken ook in als facilitator bij teamdagen en brainstormsessies. Afhankelijk van de groep bied ik meer of minder ondersteuning, maar altijd gaan de sessies gepaard met een flinke dosis creatieve werkvormen.

Mogelijkheden
Co-Creatie als ontwerpstrategie

Samen met je team, een aantal klanten of andere belanghebbenden aan de slag om iets nieuws neer te zetten? Of het nu een nieuw administratiesysteem, een nieuwe productlijn of een nieuwe webshop is, ik help je graag om deze samen vorm te geven. We doorlopen het ontwerpproces aan de hand van de Design Thinking principes en verschillende werkvormen. Aan het einde van de sessie ligt er een serie concrete plannen om mee verder te gaan.

Aantal deelnemers: 5-12 | Kosten: vanaf €350,-

Co-Creatie als gespreksvorm

Als organisatie is het natuurlijk goed om zo nu en dan met je klanten, cliënten, burgers of patiënten om tafel te gaan zitten. Maar hoe dan? Hoe zorg je voor een constructief gesprek? Hoe haal je er zoveel mogelijk uit en zorg je ervoor dat men zich gehoord voelt, zonder dat je nu direct al hun persoonlijke wensenlijstjes af moet vinken? Ik help je graag om van deze sessies constructieve bijeenkomsten te maken. Samen bepalen we de focus en de kaders waarbij ik de juiste werkvormen uitzoek zodat er op de dag zelf alle ruimte is om nieuwe ideeën, maar ook wederzijds begrip te laten ontstaan.

Aantal deelnemers: in overleg | Kosten: vanaf €700,-

Facilitatie

Een teamdag, inspiratiesessie of brainstorm-uurtje waar nu écht eens wat uit moet komen? Visie herijken zonder dat er een oeverloze discussie ontstaat? Pijnpunten ontdekken maar vervolgens ook weer verder kunnen gaan? Als facilitator zorg ik voor een gestructureerde dag met werkvormen die gesprekken uitlokken én kaderen. Ik help jullie om samen zinnige dingen te doen, te maken, te creëeren.

Aantal deelnemers: in overleg | Kosten: vanaf €350,-

Interesse?


Heb je vragen, interesse in een sessie of wil je gewoon eens wat voorleggen? Ik hoor graag van je via Simone@SimoneZaza.nl of  06 138 15 302. Voor een (uiteraard vrijblijvende) offerte ontvang ik bij je aanvraag graag details over het aantal deelnemers, de locatie en de datum.Ervaring van anderen